Skip to content

Hogyan jutok hozzá, hogyan rendelem meg?

A megrendelő lapot kollegánkkal közösen egyszerűbb kitölteni.

Felmerülhetnek olyan kérdések is mint a küszöb magassága, szigetelés, redőny motorjának bekötése.

Termékeink igény szerint szabhatóak, viszont a működési feltételek érdekében ez szakembert igényel.

Mindenben állunk rendelkezésre, mindenben segítünk!

Ugyanakkor szeretjük már elején átvenni a feladatokat sorban, egyeztetni Önnel személyesen.

Egyszerűnek tűnhet lemérni egy ablak nyílást, de tapasztalatunk szerint az ügyfeleknek kényelmesebb ha kollegánk veszi fel és végzi el a mérési adatokat.

Az alábbi gomb segítéségvel kérjük adja meg elérhetőségeit, a javasolt időpontot, olyan egyéb adatot melyet Ön fontosnak tart a kapcsolat felvételéhez.
Vagy hívhat minket munkaidőben, várjuk!

Debrecen árnyékolástechnika csomby.hu redex-kulso-tokos-muanyag-redony Marshall ajtó

KÜLSŐ TOKOS MŰANYAG REDŐNY

A külsőtokos műanyag redőny a legkeresettebb típus, nem csak a kedvező ára miatt, de azért is, mert bármilyen típusú nyílászáró külső síkjára felszerelhető, felújításhoz, vagy új építés esetén is alkalmazható. A redőnyök tokszerkezete horganyzott, gyárilag festett, fóliával ellátott acél szalagból, az Ön által választott háromféle alakzat bármelyik kerülhet kialakításra. A 37 mm hasznos magasságú redőnylécek fényzáróak. A korszerű redőnylécek kedvező tekeredési méretekkel rendelkeznek, ezért viszonylag kis tokmérettel gyárthatók. Innovatív megoldások is találhatók a redőnyben: lefutójának belsejében elhelyezett kefével a halkabb működést, a csapágyazott tengelyszerkezet a könnyebb kezelést, míg az alumínium tokvég és záróléc hosszabb élettartamot biztosít a redőnyöknek. Minden redőnyünkben alapkivitel a rejtett ütköző, így akadályozzuk meg, hogy a felhúzás során a redőnyléc a tokszerkezetbe forduljon. A redőny igény esetén beépített szúnyoghálóval is készülhet.

MINŐSÉGI MARSHALL TERMÉK

Maximális szélesség:160 cm, Tokméret: 137, 165 vagy 180 mm

 • Redőnytok:gyárilag festett, horganyzott lemeztok
 • Léc:műanyag
 • Lefutó:műanyag, kefézett
 • Tokban lévő henger:műanyag
 • Záróléc:extrudált alumínium, gumis kivitelben
 • Ütköző:rejtett
Marshall Debrecen csomby.hu kulso-tokos-alu-redony-lamella
KÜLSŐ TOKOS ALUMINIUM REDŐNY

A külsőtokos alumínium redőny prémium minőségű, extra tartós termék, ami felújításhoz, vagy új építés esetén is alkalmazható. A redőnyök tokszerkezete és redőnylécei (lamellái) alumíniumból készültek, tökéletesen fényzáróak, és az ablak stílusához igazodva többféle színben választhatók. Az alumínium redőny leeresztett állapotban fokozza a betörésbiztonságot, jelentősen megnehezíti a nyílászárókhoz történő hozzáférést. Az innovatív lamella kialakítás miatt az alumínium redőny némileg a hőszigetelést is fokozza, mivel ennek belső magja szigetelőanyagból készül. A külső időjárási hatásoknak is fokozottan ellenáll, pld jégeső, vihar esetén nagyobb védelmet nyújt. Minden redőnyünkben alapkivitel a rejtett ütköző, így akadályozzuk meg, hogy a felhúzás során a redőnyléc a tokszerkezetbe forduljon. A redőny igény esetén beépített szúnyoghálóval is készülhet. Opcióként kényelmes, motoros mozgatással is rendelhető.

MINŐSÉGI MARSHALL TERMÉK

Maximális szélesség:240 cm, Tokméret: 137, 165 vagy 180 mm

 • Redőnytok:aluminium
 • Léc:aluminium
 • Lefutó:aluminium, kefézett
 • Tokban lévő henger:acél
 • Záróléc:extrudált alumínium, gumis kivitelben
 • Ütköző:rejtett
Marshall Debrecen csomby.hu vakolhato-tokos-muanyag-redony2

VAKOLHATÓ TOKOS MŰANYAG REDŐNY

Előnyös tulajdonsága, hogy esztétikus, azaz a vakolás után a redőnytok kívülről, szemből nem látható. A vakolható tokos redőnyt leggyakrabban az újonnan épülő házaknál választják, mert a redőnytok az áthidaló alá kerül beépítésre és utólagosan szigetelésre és vakolásra. A vakolható tokos redőny esetén a nyílászáró méreteinek meghatározása szakmai feladat, ezt a tervezőnek célszerű kiszámítania (csomóponti rajz megadásával). Ez azért fontos, mert figyelembe kell venni az áthidaló, a fal és a leendő szigetelés vastagságát, illetve méreteit. Minden redőnyünkben alapkivitel a rejtett ütköző, így akadályozzuk meg, hogy a felhúzás során a redőnyléc a tokszerkezetbe forduljon. A redőny igény esetén beépített szúnyoghálóval is készülhet.

PREMIUM MARSHALL TERMÉK

Maximális szélesség:160 cm, Tokméret: 137, 165 vagy 180 mm

 • Redőnytok:aluminium
 • Léc: műanyag
 • Lefutó:aluminium, kefézett
 • Tokban lévő henger:acél
 • Záróléc:extrudált alumínium, gumis kivitelben
 • Ütköző:rejtett
Marshall Debrecen csomby.huvakolhato_tokos_alu_redony-1

VAKOLHATÓ TOKOS ALUMINIUM REDŐNY

Esztétikus, letisztult formavilágot képvisel, vakolás után a redőnytok kívülről, szemből nem látható, mindössze az alsó szerelőnyílás. A vakolható tokos redőnyt leggyakrabban az újonnan épülő házaknál választják, mert a redőnytok az áthidaló alá kerül beépítésre, ezt utólagosan a szigetelés eltakarja. A vakolható tokos redőny esetén a nyílászáró méreteinek meghatározása szakmai egyeztetést igényel, csomóponti rajz megadása szükséges, mert figyelembe kell venni az áthidaló, a fal és a leendő szigetelés vastagságát, illetve méreteit. Az alumínium redőny leeresztett állapotban fokozza a betörésbiztonságot, jelentősen megnehezíti a nyílászárókhoz történő hozzáférést. Az innovatív lamella kialakítás eredménye, hogy az alumínium redőny némileg a hőszigetelést is fokozza, mivel ennek belső magja szigetelőanyagból készül. A külső időjárási hatásoknak is fokozottan ellenáll, pld jégeső, vihar esetén nagyobb védelmet nyújt. Minden redőnyünkben alapkivitel a rejtett ütköző, így akadályozzuk meg, hogy a felhúzás során a redőnyléc a tokszerkezetbe forduljon. A redőny igény esetén beépített szúnyoghálóval is készülhet. Opcióként kényelmes, motoros mozgatással is rendelhető.

MINŐSÉGI MARSHALL TERMÉK

Maximális szélesség: 240 cm, Tokméret: 137, 165 vagy 180 mm

 • Redőnytok: aluminium
 • Léc:aluminium
 • Lefutó:aluminium, kefézett
 • Tokban lévő henger:acél
 • Záróléc:extrudált alumínium, gumis kivitelben
 • Ütköző:rejtett
Marshall Debrecen csomby.huraepitheto_tokos_muanyag_redony-1 magyar termék

VAKOLHATÓ TOKOS ALUMINIUM REDŐNY

Ez a belső tokos kialakítású redőny új építésnél, vagy a régi nyílászárók cseréjénél egyaránt alkalmazható, ami a régi, bevált redőnyök modernebb, továbbfejlesztett változata. Előnye a kedvező ár, és a könnyű szerelhetőség. A tokszerkezet a lakás belső oldala felől szerelőnyílással rendelkezik, így könnyen elérhető, szervizelhető, emeleti lakás esetén is. A tokszerkezet hőátbocsátási értéke a belsejében található szigetelésnek köszönhetően megfelelő mértékű. Minden redőnyünkben alapkivitel a rejtett ütköző, így akadályozzuk meg, hogy a felhúzás során a redőnyléc a tokszerkezetbe forduljon. A redőny igény esetén beépített szúnyoghálóval is kombinálható. Készülhet kívül, vagy akár kívül-belül elvakolható változatban is.

MINŐSÉGI MARSHALL TERMÉK

Maximális szélesség: 160 cm, Tokméret: (mély x mag.): 25,5 x 21 cm

 • Redőnytok: műanyag
 • Léc: műanyag
 • Lefutó: műanyag, kefézett
 • Tokban lévő henger:acél
 • Záróléc:extrudált alumínium, gumis kivitelben
 • Ütköző:rejtett
Marshall Debrecen csomby.hu raepitheto-tokos-alu-redony

RÁÉPÍTHETŐ TOKOS ALUMÍNIUM REDŐNY

Az alumínium lamellák extra tartósak, emellett fokozzák a betörésbiztonságot is. Ez a belső tokos kialakítású redőny új építésnél, illetve régi nyílászárók cseréjénél is alkalmazható. A tokszerkezet belsejében található szigetelésnek köszönhetően kedvező a hőátbocsátási értéke. Minden redőnyünkben alapkivitel a rejtett ütköző, így akadályozzuk meg, hogy a felhúzás során a redőnyléc a tokszerkezetbe forduljon. A redőny igény esetén beépített szúnyoghálóval is készülhet. Opcióként kényelmes, motoros mozgatással is rendelhető. Készülhet kívül, vagy akár kívül-belül elvakolható változatban is.

MINŐSÉGI MARSHALL TERMÉK

Maximális szélesség: 240 cm, Tokméret (mély x mag.): 25,5 x 21 cm

 • Redőnytok: műanyag
 • Léc: aluminium
 • Lefutó: műanyag, kefézett
 • Tokban lévő henger:acél
 • Záróléc:extrudált alumínium, gumis kivitelben
 • Ütköző:rejtett

ZSALUZIA termékek

Marshall Debrecen csomby.hu raepitheto-tokos-alu-redony

ELÉÉPÍTHETŐ ZSALUZIA

Az eléépíthető zsaluziát jellemzően az új építésű ingatlanoknál választják, az ablak, erkélyajtó illetve tolóajtó beépítésével egyidejűleg, de utólagosan, felújítás alkalmával is beépíthető. Jellegzetessége, hogy a zsaluzia doboza az ablak tokja előtt/fölött helyezkedik el, a toktoldóhoz, illetve az áthidalóhoz csatlakozva. A zsaluziatok mögötti szigetelés biztosítja a hőhídmentességet. A minimál stílus alapkövetelményeinek is megfelel, amennyiben rejtett, azaz vakolható tokos kivitelben rendeljük. Hagyományos, látszó tokkal is kérhető, szögletes, vagy akár kerekített kivitelben is. A zsaluzia egy magas presztízsű árnyékoló, látványban és funkcióban utolérhetetlen tulajdonságai miatt. A lamellákat (redőnyléceket) leengedve a fény beesési szögén változtatva finoman állítható a bejutó fény mennyisége. Megvalósítható a teljes fényzárás is, az innovatív formájú – ROMA CDL - lamelláknak köszönhetően. Ezek a lamellák alumínium ötvözetből készülnek, melynek járulékos előnyei közé tartozik még a fokozott betörésbiztonság, és az erős szél elleni védelem is. A lamellák mozgatásnak legelegánsabb formája a motoros kivitel, amit távirányítóval hozhatunk működésbe. Ez a smart home rendszerbe is köthető, így a szél- illetve napfényszenzoros érzékelők automatikusan működésbe hozhatják a zsaluziát, de az árnyékoló rendszer akár okostelefonról is vezérelhető.

MINŐSÉGI MARSHALL TERMÉK

Igény szerint szúnyogháló lehetséges, illetve választható a motoros működtetés.

Marshal Debrecen csomby.hu zsaluzia-raepitheto-1

RÁÉPÍTHETŐ ZSALUZIA

A ráépíthető zsaluzia kizárólag az ablak, erkélyajtó illetve tolóajtó beépítésével egyidejűleg valósítható meg, új építésű ingatlanok esetén, vagy ablakcsere alkalmával. Jellegzetessége, hogy a zsaluzia tokja (vagy másnéven doboza) az ablakkeret fölött, közvetlenül az áthidaló alatt helyezkedik el. A zsaluziatok belülről gondosan hőszigetelt, hőhídmentes kivitelű és leggyakrabban rejtett, azaz vakolható tokos, ami teljes mértékben megfelel a mai minimál stílus ismérveinek. A zsaluzia egy magas presztízsű árnyékoló, látványban és funkcióban utolérhetetlen tulajdonságai miatt. A lamellákat (redőnyléceket) leengedve a fény beesési szögén változtatva finoman állítható a bejutó fény mennyisége. Megvalósítható a fokozott fényzárás, az íves formájú lamelláknak köszönhetően. Ezek a lamellák alumínium ötvözetből készülnek, melynek járulékos előnyei közé tartozik a betörésbiztonság, és a jó szélállóság is. A lamellák mozgatásnak legelegánsabb formája a motoros kivitel, amit távirányítóval hozhatunk működésbe. Ez a smart home rendszerbe is köthető, így a szél- illetve napfényszenzoros érzékelők automatikusan működésbe hozhatják a zsaluziát, de akár okostelefonról is vezérelhető.

MINŐSÉGI MARSHALL TERMÉK

Igény szerint szúnyogháló lehetséges, illetve választható a motoros működtetés.

Marshal Debrecen csomby.hu zsaluzia-raepitheto-1

HOMLOKZATI ZSALUZIA

A homlokzati zsaluzia az ablak, erkélyajtó illetve tolóajtó beépítése után is kivitelezhető, éppen ezért egy felújítás során kiváló megoldást jelent. Jellegzetessége, hogy a zsaluzia doboza a külső falsíkhoz simul, így nem érintkezik közvetlenül a nyílászáróval. Míg az alsó kétharmad rész összezárva árnyékol, addig a felső harmad tetszés szerint elfordítható. A zsaluzia egy magas presztízsű árnyékoló, látványban és funkcióban utolérhetetlen tulajdonságai miatt. A lamellákat (redőnyléceket) leengedve a fény beesési szögén változtatva finoman állítható a bejutó fény mennyisége. Fokozott fényzárás alakítható ki az S alakú (DBL) lamelláknak köszönhetően. Ezek a lamellák alumínium ötvözetből készülnek, és a fény beesési szögétől függően különleges hatást, érdekes fényjátékot hoznak létre.

MINŐSÉGI MARSHALL TERMÉK

"Hőtechnikailag tökéletes megoldást jelent, mivel a zsaluzia tokja mögött a falazat teljes szélességű, ami kizárja a hőhíd lehetőségét. A homlokzati zsaluziák különlegessége, hogy a lamellák felső harmada külön is mozgatható. "